У Єланецькій громаді презентували класи безпеки у двох начальних закладах

21 Березня 2024, 16:00
Нові класи безпеки на Вознесенщині 110
Нові класи безпеки на Вознесенщині

У рамках реалізації проєкту «UNICEF», спрямованого на формування та підвищення культури безпеки серед дітей, 19 березня у Єланецькому ліцеї № 1 та Возсіятському ліцеї Єланецької селищної ради запрацювали класи безпеки.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Миколаївській області.

На відкритті поліцейські та рятувальники демонстрували оснащення класів безпеки, сучасне устаткування й засоби для інтерактивних занять: стенди, макети імітаційної вибухівки, LED-екрани, різноманітні освітні та інформаційні матеріали.

Відтепер у спеціально обладнаних класах учні зможуть здобувати актуальні знання пожежної, мінної та побутової безпеки, домедичної допомоги, вивчати правила дорожнього руху, безпеки на воді та кібербезпеки.

Для учнів навчальних закладів поліцейські разом із рятувальниками провели перші уроки безпеки. Ювенали розповіли дітям про правила поведінки на дорозі та у побуті, використавши всі можливості класу безпеки. Разом із ліцеїстами повторювали дорожні знаки, переглянули та обговорили відеоролики на безпекові теми.

На завершення зустрічі юним слухачам на згадку та закріплення знань подарували буклети і розмальовки з основними правилами безпеки.

Впровадження такого безпекового проєкту дає можливість підвищити рівень безпеки в освітньому середовищі та в побуті, у тому числі запобіганню, виявленню та усуненню негативних явищ задля безпеки учнів.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024